Joaquim Baulenas Vilaregut


  • PRACTITIONER PNL
  • MASTER PRACTITIONER PNL
  • MASTER COACHING PNL
  • TRAINER PNL
  • CONSTEL•LACIONS FAMILIARS AMB WINGWAVE
  • MASTER HIPNOSI ERICKSONIANA

Sóc una persona en constant procés d'aprenentatge i creixement, em sento al meu lloc quan estic fent tasques relacionades amb persones. Ho he fet al llarg de la meva vida de diverses formes, col•laborant amb entitats, privades públiques (regidor d'Ajuntament) i persones.

És a partir de la meva experiència personal viscuda en l'entorn oncològic, i amb persones amb diferents dificultats, que em fa prendre consciència de les diferents situacions, circumstancies, per les que passem, com ens condicionen, com ens afecten, i les decisions que prenem, especialment. Al mateix temps entenc que podem canviar el com ho vivim, tot i que moltes vegades ens cal el suport, vissió acompanyament d'una persona amb el coneixement necessari.

A partir d'aquesta reflexió em decideixo a fer un pas mes, realitzant diverses formacions que em capaciten com a coach. Això em fa sentir amb pau i coherència amb mi mateix. Sóc conscient que ell treball personal és bàsic per poder acompanyar a persones al canvi, en aquest sentit estic en constant formació. Això m'aporta noves eines, al mateix temps fent també treball personal, per poder aportar el millor de mi.

Acompanyar a persones a través del seus processos vitals, a què recuperin l'equilibri emocional, els recursos, superin les limitacions, i puguin assolir els objectius.

Confio en L'ésser humà com a persona això em dóna força per anar fent treball i també aportar el meu granet de sorra per ajudar a construir un món mes just i equilibrat on tots vulguem viure.

T'acompanyo en el teu procés amb respecte, confiança, sinceritat, compromís, sense judicis i amb la garantia del meu treball personal i professional en constant evolució.
Apropar al sector sanitari i concretament als malats i el seu entorn familiar, en el segment oncològic i en tots els altres, on es produeixin, diferents tipus d'estres, bloqueig emocional, o patiment. Associacions de malats escoles, i en els àmbits, personal, relacional, laboral, social.
Acompanyament a persones en els seus processos de canvi, superació, amb els nous mètodes: Wingwave coaching, constel•lacions familiars amb wingwave, coaching amb PNL.

VOLS CANVIAR LA TEVA VIDA, ESTAS ANGOIXAT, ESTRESSAT, BLOQUEJAT, ET COSTA TROBAR EL TEU CAMÍ, DEIXA QUE T'ACOMPANYI A DESCOBRIR LA TEVA MILLOR VERSIÓ DE TU.

COM ET SENTIRIES SI JA HO HAGUESSIS ACONSEGUIT?