Qui soc

Soc la Maria Bosch, llicenciada en Ciències Biològiques, naturòpata i acupuntora.
Des de sempre, he estat unida al mon de la sanació i la curació. Soc neta i filla de metges per part de pare, i neta i filla de persones abocades a la medicina natural per part de mare. La meva infantesa va estar plena de balnearis, cataplasmes, ioga, meditació… i també d’antibiòtics, vitamines, i altres remeis mes ortodoxos.
Tot això ha constituït, al llarg de la meva vida, el meu bagatge bàsic de coneixements adquirits, fins que arriba el moment de prendre un camí i la decisió d´estudiar allò que m´ompli i que m´ajudi a poder complir el meu propòsit de vida, el meu somni: ajudar a resoldre estats de pèrdua de salut, dolències, símptomes…que fan patir a les persones.

La Naturopatia s´inspira en els tres postulats d’Hipòcrates:

  • La dieta és la base de la salut i és la principal eina per recuperar-la.
  • Cal posar el cos en les condicions idònies d’alimentació, cicles del son, exercici físic moderat i pensament positiu perquè els remeis puguin ser efectius i ens ajudin a curar-nos.
  • La sanació personal radica en la pròpia voluntat del malalt de guarir-se i en la capacitat d´autocuració del cos.

Per fer possibles aquests postulats la naturopatia utilitza complementació ortomolecular, herbes remeieres, Flors de Bach, homeopatia, sals de Schüssler, oligoelements i altres substancies d´origen natural, que ajuden al cos en tot moment i tenen pocs o cap efectes secundaris. A més, es revisa la dieta dels pacients i es millora la seva qualitat en funció de les necessitats de cada persona.
Per la seva part, l’Acupuntura ajuda a regular el flux energètic del cos a través dels seus meridians i tonifica l’Energia vital de les persones.

Tot això, però, no te cap sentit, si no es té en compte la part mes humana de l’esser humà: el seu esperit, la seva ànima, el seu Ser transpersonal, la seva energia divina o com es vulgui anomenar, allò etern de tots els essers humans.
Doncs sí, també estem aquí per curar l´anima i per a que aquesta augmenti el seu nivell de vibració i de consciència.

Tots tenim la possibilitat de curar-nos a nosaltres mateixos, però potser això no es el mes important per a la nostra ànima.
La pèrdua de la salut és un gran mestre de vida. Ens posa al davant d´una situació on ens agrada ben poc transitar; però si escoltem el missatge que ens vol donar, si treballem l’acceptació i si comencem a cuidar-nos des de l´amor, i amb consciència, no tornarem allà a on érem abans d´emmalaltir, sinó que estarem en un altre nivell de consciencia,més alt, i viurem la vida amb més plenitud.

espaiona.com

Enllaços recomenats:

wingwave.com